ΟΙ "ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ"

a

a

Το πανό αυτό αναρτήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στον αγώνα μεταξύ Γαλατάσαράι-Ολυμπιακού την Τετάρτη 21/10. Επίσης αναρτήθηκε και άλλο ένα που έγραφε στα Ελληνικά: "Γαμώ την Ελλάς Κωλόγαυροι". Όταν τα δύο αυτά πανό έκαναν την εμφάνισή τους όλοι οι Τούρκοι οπαδοί χειροκρότησαν. Αυτά προς ενημέρωση των δυσπίστων, των επαναπροσεγγιστών και των κάθε λογής τουρκολάγνων Νεοελλήνων (και Νεοκυπρίων)

a
Μετά το πανό που ανήρτησαν οι καλύτεροι μας φίλοι (ναι! για τους τούρκους μιλώ) στον ποδοσφαιρικό αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Πόλη, επανέρχονται με άλλες δύο προκλήσεις. Και δεν πρόκειται να αναφερθούμε στις συνήθεις παραβιάσεις στο Αιγαίο, αλλά σε κάτι πιο χοντροκομμένο. Μετέτρεψαν τον Ναό της Αγίας του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε θερμοκήπιο με εκθέματα κατασκευές από μαρούλλι (!!!) ενός Ασιάτη "καλλιτέχνη". Επιπλέον από εγκαταστημένες τηλεοράσεις παίζονται μουσουλμανικοί ύμνοι. Σε τέτοιο σημείο καφρίλας έχουν φτάσει οι τούρκοι που γράφουν στα παλία τους τα παπούτσια τις προτροπές της Ε.Ε για προσπάθεια εξευρωπαισμού και δείχνουν την πρόθεση σύγκλησης με το Ευρωπαικό κεκτημένο, μετατρέποντας ένα παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς σε θερμοκήπιο και εκθεσιακό χώρο.
a

a

Η άλλη πρόκληση προέρχεται από τον συνήθη ύποπτο Ραούφ Ντεκτάς, το γουρούνι που έβαλε η τουρκία να διοικεί τους τ/κ στην Βόρεια Κύπρο. Αυτός συνεχίζοντας το βιολί του φωταγώγησε την τεράστια σημαία του ψευδοκράτους που είναι ζωγραφισμένη στην πλαγιά του πενταδακτύλου. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι το ρεύμα για την φωταγώγηση το παρέχει η Κυπριακή δημοκρατία. Αυτό καθόλου δεν φαίνεται να ενόχλησε τους νεοκυπρίους αφού μετά τα καζίνο και τα καμπαρέ των κατεχομένων, ανεκάλυψαν ότι τα αμπελοπούλια είναι πιο νόστιμα στα κατεχόμενα. Μετά την απαγόρευση κυνηγιού των συγκεκριμένων πουλιών, οι κοιλιόδουλοι προδότες του Έθνους προσφέυγουν στα κατεχόμενα για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις τους. Αυτοί απέδειξαν για πολλοστή φορά ότι δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, αφού ούτε την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου δεν σεβάστηκαν και το ρεύμα προς τα κατεχόμενα εξακολουθούσε να υπάρχει κατά τη συγκεκριμένη μέρα.